Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

alertMiniszterelnök Úr bejelentése alapján 2020.03.16. hétfőtől határozatlan ideig a gyermekek otthon maradnak és otthonról digitális oktatás formájában folytatják a tanévet (Google Classroom, Canvas, E-Kréta házi feladatokba feltett tananyagok).

Felhívom szíves figyelmüket, hogy ez nem tanítási szünetet jelent, hanem szervezett formában történő otthontanulást, mely során a tanulók megkapják a szükséges oktatást és az értékelésük is megtörténik.

Iskolánkban 2020.03.16-án (hétfőn) tanítás nélküli munkanap lesz, 2020.03.17-én (kedden) pedig elkezdődik a digitális oktatás.

Kérjük, hogy az eddiginél is rendszeresebben kísérjék figyelemmel az E-Krétát és az iskola honlapját (valamint a tanulók az e-mailjeiket is) a tananyag és a naprakész információk érdekében.

Kérdéseikkel az osztályfőnököket keressék. Minden aktualitásról tájékoztatjuk Önöket.

Mindannyiunk közös ügye, hogy ilyen formában együtt tudjunk működni. 

ideiglenes felvételi 200313

 

felveteli tajekoztato banner 2

IKK teljes alap liteTisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

ÜZEMLÁTOGATÁS A BIBUS KFT.-NÉL

2017. április 28-án a 13/V osztály a FENNTARTHATÓSÁG HETE keretében, környezetünk fenntarthatósága jegyében szakmai látogatást tett a BIBUS Kft-nél.

Az osztályt a Kft. ügyvezetője, Vízkeleti Róbert fogadta és bemutatta a Kft. épületét, amit a legmodernebb környezetkímélő anyagokból építettek. A komplexum teljes energiaellátását saját napot követő naperőműveik fedezik illetve a megtermelt áramfelesleget az ELMŰ-nek adják el. Az épület tetején van egy saját meteorológiai központ is, amely pontos időjárás-előrejelzést ad és ez automatikusan irányítja a naperőművek beállítását. Emellett, begyűjtik a lehulló csapadékot és azt egy tárolóba juttatják. Ezzel a begyűjtött csapadékvízzel öntözik a zöld területet.bibus kft img1A konferenciateremben különbő prezentációkat mutattak be az osztálynak.

Az első prezentációt az ügyvezető igazgató mutatta be a cég történetéről. A BIBUS-t 1948-ban alapították Svájcban. A cég hajtástechnika, pneumatika, hidraulika, csillapítástechnika, biztonságtechnika, automatizálás, gyártástechnológiai gépépítő elemeinek és rendszereinek értékesítésével foglalkozik.

A vállalkozás 2001-től tevékenykedik Magyarországon. A modern kereskedelmi vállalkozás, melynek az alapja a magas szintű szállítási készség. 250 ezer terméket tartanak nyilván azonnali szállításra készen. A leányvállalataik internetes összeköttetésben vannak egymással, ily módon a testvérvállalatok raktárkészlete is rendelkezésre áll. Minőségi termékek értékesítésével foglalkoznak. A kiváló szolgáltatás azonban ennél többet takar: a vevő igényeinek megfelelő ajánlat, a szállítási határidő pontos betartása, széleskörű műszaki tanácsadás és teljes körű dokumentáció. Sikerük kulcsa a magasan képzett munkaerő. A cég nagy hangsúlyt fektet a célorientált továbbképzésre, ezáltal a vevőiknek a legátfogóbb szakmai hátteret tudják biztosítani.

A második prezentációt Szatmári Szilvia könyvelő tartotta a BIBUS Kft gazdálkodásáról, számviteli elszámolásáról, valamint pénzügyi eredményeiről.

A harmadik prezentációt Lehotai Ádám projektmérnök tartotta a megújuló energiákról, ezek közül is kiemelve a nap-és szélenergiát.

Mindegyik prezentáció közben a diákok kérdéseket tehettek fel és éltek is ennek lehetőségével. Végül kvízjáték volt a BIBUS Kft-ről, az első három helyezett értékes ajándékot kapott.

Nem mindennapi élményt és sikert arattak a diákok körében a látott és tapasztalt környezetvédelmi csúcstechnológiák, a kft. munkatársainak közvetlensége, diákközpontúsága, a családias hangulat, a színvonalas vendéglátás és a személyre szóló ajándékok. A leendő végzős diákjainknak felhívták figyelmüket az itteni álláslehetőségekre is.

Köszönjük a kft. vezetésének és munkatársainak a színvonalas szakmai előadásokat, a feledhetetlen napot!

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu