Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

TAVASZI SZÜNET

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A tavaszi szünet 2020. április 09-től április 14-ig tart.

Szünet előtti utolsó tanítási nap: 2020. április 8. szerda

Szünet utáni első tanítási nap: 2020. április 15. szerda

Jó pihenést kívánunk, mindenki vigyázzon magára, vigyázzunk egymásra!

ideiglenes felvételi 200313

 

felveteli tajekoztato banner 2

IKK teljes alap liteTisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

Látogatás az ABT Hungária Tanácsadó Kft-nél

Nagy szeretettel fogadtak minket az ABT Hungária Tanácsadó cégnél október 9-én, egy szakmai tájékoztató keretében.

A cég egyik tulajdonosa és egyben ügyvezető igazgatója, Láng József úr köszöntött bennünket kedves szavaival és bemutatta nekünk vállalkozásukat.

Az ABT Cégcsoport első cégét 1980-ban alapította Andreas Baumann Zürichben, ahol a pénzügyi kultúrának közismerten nagy hagyományai vannak.

 

A cég neve az alapító, Andreas Baumann nevének, valamint a Treuhand szó kezdőbetűiből áll össze. A német nyelvterületen elterjedt „Treuhand” egy olyan szolgáltatót takar, aki ügyfelei pénzügyeit és adózását megbízhatóan, diszkréten, magas szakmai igényesség mellett kezeli.

Nincs ez másképpen itt Magyarországon sem. A budapesti iroda Andreas Baumann és Társai Kft. név alatt 1993-ban kezdte meg működését, átvéve a Svájcban kialakított munkamódszereket és alapelveket.

A magyar vállalkozás Láng József vezetésével, ma már több mint 40 fő, felsőfokon képzett, naprakész ismeretekkel rendelkező, több nyelven beszélő munkatársat foglalkoztat és mintegy 28 országból érkező, több mint 200 ügyfelet szolgál ki.

A cégnél eltöltött jó hangulatú délelőtt folyamán az egyes üzletágak vezetői, illetve képviselői mutatták be nekünk interaktív beszélgetés keretei között az részlegükben folyó tevékenységeket, a munkavégzés körülményeit és az esetleges karrier-lehetőségeket.

Így megismerkedhettünk az adótanácsadó, a könyvelő, a könyvvizsgáló, a bérszámfejtő, a kockázatkezelő és a HR szolgáltató csoportok munkájával. Igazán érdekes volt hallanunk az érdekes, szakszerű, életszerű és időnként szellemes gondolatokat és tapasztalatokat az előadók részéről. Természetesen mi is tettünk fel kérdéseket, amire hasznos és segítőkész válaszokat és konkrét esetek bemutatásait kaptuk feleletül. Különösen a kockázatkezelés problémái és a téma előadója keltette fel érdeklődésünket.

Összességében, a rendelkezésre álló időn túl is szívesen hallgattuk volna az előadásokat!

A tájékoztató találkozó végén a cég képviselői egy közös pizzázásra láttak vendégül bennünket, aminek mondanunk sem kell, hogy igen nagy sikere volt! Itt még lehetőségünk volt személyes, kötetlen beszélgetésre is a cég vezetőjével, Láng úrral és az előadókkal.

Elmondhatjuk, hogy várakozásunkat messze meghaladóan igen hasznos és élményszerű találkozóra volt lehetőségünk. Többünkben keltette fel, vagy erősítette meg a gondolatot a könyvelői, adótanácsadói pálya jövőbeli választása irányába. Amely pályáról láthattuk, hogy odáig nem vezet „királyi út”, de megéri a tanulást és a kitartó, szorgalmas munkát végigcsinálni. Mert változatos, érdekes és mindig megújuló feladatokat és ismereteket jelent a gyakorlati életben.

14/V osztály tanulói

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu