Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Jelentkezz Te is Kereskedő és webáruházi technikus képzésre

online shop images

8.-osok továbbtanulása a 2021/2022-es tanévre.

 

A kereskedő és webáruházi technikus képzés

Nyílt napok 2020/2021

nyilt napok 2021

COVID-19 tájékoztató!

corona mini hu

Tájékoztató megtekintése 2020.09.14

Intézkedési terv 2020.09.03
  


IKK teljes alap lite

Tisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

LÁTOGATÁS AZ ÜLLŐI SPAR LOGISZTIKAI KÖZPONTBAN

Mindig érdekes és izgalmas a kívülálló számára, ha beleláthat egy közismert nagyvállalat belső működésébe.  Ez most megtörtént velünk, ugyanis a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. lehetővé tette, hogy 2018. május 16-án, szerdán iskolánk 9/A és 9/B osztálya négy kísérőtanárral együtt látogatást tehessen az üllői SPAR Logisztikai Központba. 

Diákjaink már napokkal előbb izgatott beszélgetésekben találgatták, hogy mit fognak látni a nagyvállalat 2008-ban üzembe helyezett központjában.

A panoráma busz már 8 óra előtt kigördült az iskolánk előtti parkolóból, s több mint fél órás út után megérkeztünk a célállomásra. Itt már vártak bennünket: láthatósági mellénnyel léphettünk be a zárt területre, ahol először egy központi irodában a SPAR történetéről, a gazdaságban betöltött fontos szerepéről hallottunk előadást.

Ezt követően a két iskolai osztály külön-külön indult egy-egy helyi vezető segítségével a hatalmas területű központ bejárására, miközben folyamatos tájékoztatást kaptunk a körülöttünk zajló sürgő-forgó munkavégzés céljáról, eredményességéről.
A színes forgatagot alkotó targoncákat érdeklődve figyelte a diáksereg a hideg hűtőházi pakolástól kezdve a kamionok feltöltéséig.

Tanulságos volt és elgondolkodtató, amit láttunk, a főváros és az egész ország bolthálózatának ellátását biztosítja ez a hatalmas telep és ennek ember- és gépállománya. Eddig annyira természetes volt, hogy a SPAR boltokban mindent kaphatunk, de most világosodtunk igazán meg: hogy ez a bőség meglegyen, amit a SPAR üzletekben naponta megtapasztalunk, annak bizony megvan az ára. Folyamatos, meg nem álló munka kell hozzá.

Jókedvűen és a körülöttünk lévő világról kicsit többet tudva tértünk haza. Tanulóink bizony meglepődtek, sőt arra gondoltak, jó lenne majd ott dolgozni egyszer…

spar kep 1


spar kep 2

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu