Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

alertMiniszterelnök Úr bejelentése alapján 2020.03.16. hétfőtől határozatlan ideig a gyermekek otthon maradnak és otthonról digitális oktatás formájában folytatják a tanévet (Google Classroom, Canvas, E-Kréta házi feladatokba feltett tananyagok).

Felhívom szíves figyelmüket, hogy ez nem tanítási szünetet jelent, hanem szervezett formában történő otthontanulást, mely során a tanulók megkapják a szükséges oktatást és az értékelésük is megtörténik.

Iskolánkban 2020.03.16-án (hétfőn) tanítás nélküli munkanap lesz, 2020.03.17-én (kedden) pedig elkezdődik a digitális oktatás.

Kérjük, hogy az eddiginél is rendszeresebben kísérjék figyelemmel az E-Krétát és az iskola honlapját (valamint a tanulók az e-mailjeiket is) a tananyag és a naprakész információk érdekében.

Kérdéseikkel az osztályfőnököket keressék. Minden aktualitásról tájékoztatjuk Önöket.

Mindannyiunk közös ügye, hogy ilyen formában együtt tudjunk működni. 

ideiglenes felvételi 200313

 

felveteli tajekoztato banner 2

IKK teljes alap liteTisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

Sulitábor 2014

Iskolánk színjátszó csoportja már évek óta szervez nyári tábort. A csoport egyre bővül: egyre több diák és - legnagyobb örömünkre - egyre több kolléga is szeretne csatlakozni ehhez a jó hangulatú, értékes közösséghez.

 

A Magyar Shakespeare Bizottság hirdette meg (az író születésének 450. évfordulója alkalmából) „Fantom jelenetek – írj bele Shakespeare-be” című pályázatát. Azt gondoltuk, a tábor egy hete kiváló lehetőséget nyújt a beadandó jelenetek elkészítésére. Négynapos előkészítő, ráhangoló munka során, az Ahogy tetszik című darabot kínáltuk fel növendékeinknek. Feladatuk az volt, hogy az addigra megismert színmű homályos, Shakespeare által nem kidolgozott részei közül egyet választva, állítsák azt színre.
Az utolsó estére két előadás született: egy a vízparton, egy pedig a tábortűznél. Ezek közül küldtünk be egyet a pályázatra.

Nagyon szerencsések is voltunk, mert a táborban töltött hét napból öt napon keresztül strandidő volt, úgyhogy a tervezett programjaink mellett kedvünkre tudtuk a Vadkerti tó adta lehetőségeket is élvezni. Táborunkban elsősorban az iskolai színjátszó csoport tagjai vettek részt, de csatlakoztak érdeklődő, nyitott „kívülállók” is, akik tudták, hogy a táborban színészkedni fogunk.

A tábor tanárnak, diáknak egyaránt felejthetelen élményt nyújtott. Úgy találkozhatunk egymással, olyan élethelyzetekben, amelyeket az iskola nem tud kínálni: az esti beszélgetésekben, ahogy bőrig áztunk a biciklitúrán, a számháború véresen komoly csatáiban és a felszabadult közös nevetésekben.


Kovács Katalin

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu