Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Jelentkezz Te is Kereskedő és webáruházi technikus képzésre

online shop images

8.-osok továbbtanulása a 2021/2022-es tanévre.

 

A kereskedő és webáruházi technikus képzés

Nyílt napok 2020/2021

nyilt napok 2021

COVID-19 tájékoztató!

corona mini hu

Tájékoztató megtekintése 2020.09.14

Intézkedési terv 2020.09.03
  


IKK teljes alap lite

Tisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

Gólyatábor 2019

Az idei gólyatábort is a Velencei-tó mellett rendeztük meg iskolánk leendő kilencedikes tanulóinak és néhány felsőbb évesnek a részvételével. Szállásunk a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban volt, ahol gyönyörű, rendezett környezetben, igazi nyári időben töltöttünk el néhány napot augusztus 21 és 24 között.

 

Igyekeztünk kihasználni a tó nyújtotta szabadidős lehetőségeket. Programjaink közt szerepelt strandolás (a jó időnek köszönhetően minden nap tudtunk fürdeni), vízibiciklizés, sárkányhajózás (az egyszerre evezés ugyan nem mindig sikerült, de ennek ellenére haladtunk és közben jól szórakoztunk). A falu határában kezdődő Madárdal Tanösvényen elindulva, szakvezetői kísérettel sok érdekességet tudtunk meg a környék madárvilágáról, a felettünk naponta többször átvonuló vadludakról. Nagy élményt jelentett mindannyiunk számára a madárgyűrűzés. A nádas szélén kifeszített hálóban nádiposzáták, fecskék, verebek, nádirigók akadtak fent, amiket gyűrűzés és egy rövid vizsgálat után saját kezünkből ismét szabadon engedtünk.  Esténként sokat kártyáztunk, játszottunk, beszélgettünk, ismerkedtünk egymással. Utolsó este bográcsban főztük együtt a vacsoránkat.  A tábort másnap egy közös fagyizással zártuk, majd vonatra szálltunk és élményekkel, új barátokkal gazdagodva indultunk haza. Csak egy rövid időre vettünk búcsút egymástól, hiszen szeptember 2-án újra találkozunk.

Az idei táborozásunk is nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát ebben a pár napban. Az első tanítási napon pedig a táborban részt vett kilencedikesek már ismerős arcok közé, felszabadultan érkeznek, ezzel is megkönnyítve számukra a középiskolába való beilleszkedést.

 

kep 1kep 2kep 9kep 3kep 4kep 5kep 6kep 7kep 8

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu