Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Szóbeli felvételi elbeszélgetések időpontjai:

  • 2020. február 24.
  • 2020. március 5.
  • 2020. március 6.

A felvételi beszélgetések beosztását a jelentkezési lapok beérkezésének sorrendjében készítjük el, melyet közzéteszünk a honlapon, és folyamatosan bővítünk. Kérjük, kísérjék figyelemmel.

Kérdéseik esetén keressék Bornemisszáné Kis Ildikó iskolatitkárt a 347-1071-es telefonszámon vagy a kildiko@harsanyi-bp.hu e-mail címen.

Kedves Nyolcadikosok!

Megjelent felvételi tájékoztatónk a 2020/2021-es tanévre. Letöltéséhez KATT IDE!


 

>> ISKOLÁNK BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA MEGTEKINTHETŐ ITT <<

iskola promo

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Gólyatábor 2019

Az idei gólyatábort is a Velencei-tó mellett rendeztük meg iskolánk leendő kilencedikes tanulóinak és néhány felsőbb évesnek a részvételével. Szállásunk a Dinnyési Templomkert Hagyományőrző Turisztikai Központban volt, ahol gyönyörű, rendezett környezetben, igazi nyári időben töltöttünk el néhány napot augusztus 21 és 24 között.

 

Igyekeztünk kihasználni a tó nyújtotta szabadidős lehetőségeket. Programjaink közt szerepelt strandolás (a jó időnek köszönhetően minden nap tudtunk fürdeni), vízibiciklizés, sárkányhajózás (az egyszerre evezés ugyan nem mindig sikerült, de ennek ellenére haladtunk és közben jól szórakoztunk). A falu határában kezdődő Madárdal Tanösvényen elindulva, szakvezetői kísérettel sok érdekességet tudtunk meg a környék madárvilágáról, a felettünk naponta többször átvonuló vadludakról. Nagy élményt jelentett mindannyiunk számára a madárgyűrűzés. A nádas szélén kifeszített hálóban nádiposzáták, fecskék, verebek, nádirigók akadtak fent, amiket gyűrűzés és egy rövid vizsgálat után saját kezünkből ismét szabadon engedtünk.  Esténként sokat kártyáztunk, játszottunk, beszélgettünk, ismerkedtünk egymással. Utolsó este bográcsban főztük együtt a vacsoránkat.  A tábort másnap egy közös fagyizással zártuk, majd vonatra szálltunk és élményekkel, új barátokkal gazdagodva indultunk haza. Csak egy rövid időre vettünk búcsút egymástól, hiszen szeptember 2-án újra találkozunk.

Az idei táborozásunk is nagyon jól sikerült, mindenki jól érezte magát ebben a pár napban. Az első tanítási napon pedig a táborban részt vett kilencedikesek már ismerős arcok közé, felszabadultan érkeznek, ezzel is megkönnyítve számukra a középiskolába való beilleszkedést.

 

kep 1kep 2kep 9kep 3kep 4kep 5kep 6kep 7kep 8

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu