Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Technikum

Iskolaválasztó podcast:

 


 Felvételi Tájékoztató 2022-2023

felveteli informacio
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2022-2023 megtekintése


 

  Jelentkezz Te is Kereskedő és webáruházi technikus képzésre  
  online shop images
   8.-osok továbbtanulása a 2021/2022-es tanévre.
iskolai bemutató 
 A kereskedő és webáruházi technikus képzés  Bemutató megtekintése
 

 

Online felvételi tájékoztató

online connect
Online felvételi tájékoztató
időpontok 8. osztályosoknakKATT IDE


milano erasmus exp
Milánói kereskedelmi gyakorlat- Erasmus KA2 BESZÁMOLÓ

 

 

 

COVID-19 tájékoztató!

corona mini hu

COVD-19 Intézkedési terv 2021.11.05.

  


IKK teljes alap lite

Tisztelt Látogató!
Kérjük, látogasson el az IKK honlapjára, ahol a megújuló szakképzésről részletesen olvashat, kereshet, korrekt információkat gyűjthet. 
Megtekintés itt: https://www.ikk.hu/

Pályaorientációs nap

Iskolánkban pályaorientációs napot tartottunk 2021. június 9-én. Az öt osztály az öt teremben forgószínpadszerűen váltotta egymást.

 

Az egyik teremben  a tanulók önismereti feladatokkal találkoztak, azt nézték meg, hogy kompetenciáik hogyan segíthetik leendő karrierjüket, illetve álommunkájuk eléréséhez mely kompetenciáikat tudják illetve szükséges fejleszteni. A tanulók a kezdeti idegenkedés után lelkesen végezték a feladatokat, és felismerték az önismeret fontosságát a karrierválasztásban.

A másik teremben egy tanulónk édesanyja a vállalkozásokról beszélt saját példájuk alapján. Bemutatta, hogy a vállalkozás indulásától kezdve milyen utat jártak be eddig – ezzel lehetőségképet adva a jelen lévő tanulóknak.

Számítástechnika terem: Vécsei H Miklós TEDX előadása „Valóság -e, ami nem hat?” címmel lenyűgözte a tanulókat, és elgondolkodtatta őket. A vetítést összekapcsoltuk egy digitális technikákkal készült kérdőív kitöltésével, mely gyakorlati munkahelyüket vette górcső alá.

A karrier napra meghívtuk néhány korábbi diákunkat, hogy bemutassák, milyen sikereket értek el életükben. A különböző életutakon láttuk a doktorandusz hallgató eredményeit, a kereskedő és a bolti eladó munkája, státusza közötti különbségeket, illetve a BGE alapszakos hallgató máris körvonalazódó lehetőségeit. Tanulóink le tudták vonni a következtetéseket.

Egy külön teremben két korábbi diákunk mesélt egy családi hangulatú, multinacionális kereskedelmi nagyvállalatnál megtett életújáról, az adott cégcsoporton belőli karrierlehetőségekről, illetve arról, hogy melyik beosztásnak milyen előnyei, hátrányai lehetnek. Felvázolták a nagyvállalaton belüli karrier-utat, ezzel egy olyan képet festve, mely a mindennapi életben szerzett tapasztalatokat tovább árnyalja.

Minden olyan teremben, ahol külső előadó volt, három jelentős dolgot emeltek ki: A cél, a hit és a kitartás fontosságát. Azokban a termekben, ahol belső előadók voltak, a tanulók ezen fogalmak eléréséhez megkapták a szükséges eszköztárat is, illetve segítséget ahhoz, hogy hogyan éljenek vele.

 

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Technikum

1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu