Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum
Harsányi János Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

alertMiniszterelnök Úr bejelentése alapján 2020.03.16. hétfőtől határozatlan ideig a gyermekek otthon maradnak és otthonról digitális oktatás formájában folytatják a tanévet (Google Classroom, Canvas, E-Kréta házi feladatokba feltett tananyagok).

Felhívom szíves figyelmüket, hogy ez nem tanítási szünetet jelent, hanem szervezett formában történő otthontanulást, mely során a tanulók megkapják a szükséges oktatást és az értékelésük is megtörténik.

Iskolánkban 2020.03.16-án (hétfőn) tanítás nélküli munkanap lesz, 2020.03.17-én (kedden) pedig elkezdődik a digitális oktatás.

Kérjük, hogy az eddiginél is rendszeresebben kísérjék figyelemmel az E-Krétát és az iskola honlapját (valamint a tanulók az e-mailjeiket is) a tananyag és a naprakész információk érdekében.

Kérdéseikkel az osztályfőnököket keressék. Minden aktualitásról tájékoztatjuk Önöket.

Mindannyiunk közös ügye, hogy ilyen formában együtt tudjunk működni. 

Határtalanul! - JuLiu Maniu Kollégium

Írta: Super User. Beküldve: Határtalanul

Október közepén iskolán a „Határtalanul!” program keretén belül vendégül látta a nagykárolyi JuLiu Maniu Kollégium tanárait és diákjait. Az együtt töltött napokról a vedégek számolnak be:

Egy újabb Határtalanul projekt a JuLiu Maniu Műszaki Kollégiumban

hatartalanul kep 1

Október 17-20 között a nagykárolyi ''JuLiu Maniu'' Műszaki Kollégium diákjainak egy csoportja, és kísérőik, 3 tanár és az intézmény igazgatója a ''Határtalanul'' pályázat jóvoltából találkozhatott a budapesti Harsányi János Szakgimnázium és Szakközépiskola diákjaival. A pályázat témaköre Szelektív hulladékgyűjtés és újra-hasznosítás volt. A kellemes őszi időjárás nagyon sok lehetőséget nyújtott megannyi élménydús program megvalósítására. A magyarországi 4 napos látogatás a poroszlói Tisza-Tavi Ökocentrum látogatásával kezdődött. Az itthoni diákok a munka mellett rengeteg új tapasztalatot szereztek. Megismerkedtek a Tisza növény és állatvilágával, és ezzel kapcsolatosan kérdőíves vetélkedőn vettek részt, valamint elrejtett tárgyakat kellett megkeresniük a szigeten. Ehhez külön kis csapatokra osztották őket, persze úgy, hogy budapesti és nagykárolyi diák is legyen egy csoportban. Másnap Budapesten folytatódott a program szakmai prezentációval, focimeccsel, a Parlament megtekintésével és dunai hajókázással. A következő nap autóbuszos városnézéssel kezdődött, majd meglátogatták a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpontot, sétáltak a Budai vár falai között, és gyönyörködtek Buda és Pest világörökségeinek csodáiban a Gellért-hegyről. Az utolsó nap szakmai programmal zárult, valamint egy október 23-ai megemlékezéssel. Hazatérve mindenki sok értékes információval, tudással és új barátságokkal gazdagodott a rengeteg élmény mellett. A jövőre nézve ez a kapcsolat nem szakad meg, hanem mind erősebb lesz és tovább épül, mert március 17-20 között folytatódik a tevékenység Nagykárolyban és környékén.

hatartalanul kep 2

hatartalanul kep 3

szechenyi eu VECOPszechenyi eu VECOP r1 c1

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskol

Elérhetőségeink

logo new tmpBudapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Harsányi János Közgazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
1091 Budapest, Ifjúmunkás u. 31.
(a 3-as Metró Pöttyös utcai megállójától 3 percre)

OM: 203061

Telephely kód: 005
Igazgató: Szakács Csilla

Levélcím : 1091 Budapest, Ifjúmunkás utca 31.
Központi szám: 347-1070
Fax : 347-1072
E-mail : iskola@harsanyi-bp.hu