SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum

OM kód: 203061/013 | 1087 Budapest, Szörény utca 2-4.

Intézmény logo

Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA
Széchenyi 2020

Nyári egybefüggő szakmai gyakorlat tudnivalói 2022/2023 tanév

Nyári egybefüggő szakmai gyakorlat tudnivalói 2022/2023 tanév

A 11. évfolyamos Kereskedő és webáruházi technikus tanulók 140 óra összefüggő szakmai gyakorlat teljesítésére kötelezettek. A gyakorlat 2023. június 19-től (első időszak esetén), illetve 2023. július 17-től (második időszak esetén) végezhető.

Az adott évfolyam sikeres teljesítését követően a következő évfolyam megkezdésének feltétele az egybefüggő gyakorlat elvégzése, amely 11. évfolyam esetén napi 7 órás munkanapokon történik a szorgalmi időszak után 20 munkanapon keresztül.

A szakképzési törvény értelmében a magasabb évfolyamba való lépés feltétele egybefüggő nyári szakmai gyakorlat teljesítése.

A szakmai gyakorlati hely és a tanuló között a gyakorlat idejére szóló Szakképzési munkaszerződést kell kötni, melyet a cég már előkészített a diákok adatlapjai alapján, és az első munkanapon írnak alá.

A gyakorlatos tanuló az aláírt szakképzési munkaszerződés értelmében munkavállaló, így a hiányzását azonnal jelenteni köteles a munkahelyén és arról kizárólag táppénzes igazolás fogadható el. A betegség tényét és időszakát kérjük az iskolának is jelezni, valamit a táppénzes papír fotóját megküldeni az alábbi e-mail címre: vizkeletine.aniko@harsanyi-bp.hu

A gyakorlat teljesítésének igazolása:

A tanuló a gyakorlat elvégzését követően arról igazolást kér a gyakorlati képzőtől (munkahely), melyen a pecsét és aláírás megléte elengedhetetlen követelmény.

Az igazolást a tanulónak a nyári szünetben a honlapon jelzett szerdai ügyeleti napokon, de legkésőbb 2023. augusztus 23-án kell eljuttatnia az iskolába.

Az igazolás leadásának végső határideje: 2023. augusztus. 23. (szerda) 12:00 óra

 

Kapcsolattartó:
Vizkeletiné Gulyás Anikó
igazgatóhelyettes

vizkeletine.aniko@harsanyi-bp.hu

    A gyakorlat anyaga (Kereskedelem_11_évf)

Letöltés

Partnereink

SZC logo

Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum


Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola

1087 Budapest, Szörény utca 2-4.


2024Logisztikai és Kereskedelmi Technikum és Szakképző Iskola